Wat staat er op de agenda?

Masterclass Leiderschap

Oktober

Met deze masterclass vergroot je je zelfkennis en leer je persoonlijkheidsverschillen begrijpen. Deze leiderschapstraining helpt je om communicatiepatronen beter te begrijpen en biedt je nuttige handvatten voor je eigen manier van communiceren. We stellen scherp op jouw leiderschapsstijl: hoe raak je zelf geïnspireerd en hoe beweeg je anderen? Je leert hoe je gewenst gedrag kunt concretiseren én realiseren. Meer weten over deze masterclass? Klik hier.

Inspiratiesessie Risicomanagement

Datum volgt

Apeldoorn

9:30 uur tot 17:00 uur

Graag laten wij je kennismaken met risicomanagement. En de mogelijkheden die het biedt voor adviseurs. In één dag geven we je een indruk van hoe je de risico’s van jouw klant blootlegt, beheersbaar houdt en omzet in kansen. En hoe je, in het geval van een calamiteit, zorgt dat de schade zoveel mogelijk beperkt blijft. Zo ontdek je of risicomanagement iets voor jou is. Binnenkort volgt hier meer informatie over de inspiratiesessie en kun je je inschrijven.

Premaster Risicomanagement

Duur: 7 dagen

Enschede en Apeldoorn

Met de premaster Risicomanagement van Avéro Achmea (de Ruimtemakers) en Universiteit Twente leer ruimte te creëren en continuïteit te realiseren bij organisaties. Het levert een vernieuwend en duurzaam business model op dat extra waarde toevoegt voor je klanten. De dialoog met directie én medewerkers over het identificeren, analyseren en aanpakken van risico’s staan daarbij centraal. Meer informatie over deze premaster lees je hier.

Inschrijven

Delen op