Wat staat er op de agenda?

Opleiding Business Continuity Management (online)

Duur: 4 dagdelen | 20 en 27 januari en 3 en 10 februari 2012

Achmea Campus, Apeldoorn

De online opleiding BCM is een vernieuwend en exclusief onderdeel binnen Risicomanagement voor adviseurs. Na de opleiding heb je een goede theoretische kennis van BCM en ben je in staat om deze direct toe te passen in de praktijk. De aanvullende diensten, zoals software en formats, ontzorgen je. En zijn een hulpmiddel om nog beter inzicht te geven en BCM toe te passen in de praktijk.

Meer informatie

Premaster Risicomanagement

8 dagen | start 16 februari 2021

De overige data worden later bekendgemaakt

Enschede en Apeldoorn

Met de premaster Risicomanagement van Avéro Achmea (de Ruimtemakers) en Universiteit Twente leer je ruimte te creëren en continuïteit te realiseren bij organisaties. Het levert een vernieuwend en duurzaam business model op dat extra waarde toevoegt voor je klanten. De dialoog met directie én medewerkers over het identificeren, analyseren en aanpakken van risico’s staan daarbij centraal.

Masterclass Digitale Transformatie

Duur: 2 dagen | start 16 maart 2021

Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

In deze masterclass in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit, leer je hoe je omgaat met de strategische uitdagingen van digitalisering in de adviesbranche. Het helpt je om je dagelijkse adviespraktijk te digitaliseren en nieuwe businessmodellen te creëren met behulp van nieuwe technologieën. Ook besteden we aandacht aan wat digitalisering vraagt van je leiderschap. Of hoe je je organisatie zo transformeert dat deze flexibel meebeweegt met alle digitale ontwikkelingen.

Masterclass Lean Management

Duur: 2 dagen | start 13 april 2021

Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

In deze masterclass maak je kennis met de Lean-principes. In een simulatieomgeving ervaar je zelf hoe verbeterprincipes werken vanuit klantperspectief. Je leert hoe je bedrijfsprocessen optimaliseert met de klant als uitgangspunt. Welke principes daaronder liggen. Wat dat met mensen doet en hoe dit werkt in de keten. Je gaat dus zelf actief aan de slag en benut zo je leerervaring maximaal.

Delen op