Wat staat er op de agenda?

Masterclass Lean Management

Duur: 2 dagen | 16 en 17 december 2019

Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

In deze masterclass maak je kennis met de Lean-principes. In een simulatieomgeving ervaar je zelf hoe verbeterprincipes werken vanuit klantperspectief. Je leert hoe je bedrijfsprocessen optimaliseert met de klant als uitgangspunt. Welke principes daaronder liggen. Wat dat met mensen doet en hoe dit werkt in de keten. Je gaat dus zelf actief aan de slag en benut zo je leerervaring maximaal.

Meer informatie

Opleiding Business Continuity Management

Duur: 4 dagen | 5 februari, 4 maart, 25 maart en 15 april 2020

Achmea Campus, Apeldoorn

De opleiding BCM is een vernieuwend en exclusief onderdeel binnen Risicomanagement voor adviseurs. Na de opleiding heb je een goede theoretische kennis van BCM en ben je in staat om deze direct toe te passen in de praktijk. De aanvullende diensten, zoals software en formats, ontzorgen je. En zijn een hulpmiddel om nog beter inzicht te geven en BCM toe te passen in de praktijk.

Meer informatie

Masterclass Digitale Transformatie

Duur: 2 dagen | 6 en 7 april 2020

Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

In deze masterclass in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit, leer je hoe je omgaat met de strategische uitdagingen van digitalisering in de adviesbranche. Het helpt je om je dagelijkse adviespraktijk te digitaliseren en nieuwe businessmodellen te creëren met behulp van nieuwe technologieën. Ook besteden we aandacht aan wat digitalisering vraagt van je leiderschap. Of hoe je je organisatie zo transformeert dat deze flexibel meebeweegt met alle digitale ontwikkelingen.

Meer informatie

Masterclass Disc

Duur: 1 dagdeel | 24 juni 2020

Achmea Campus, Apeldoorn

Hoe worden we als team echt effectief? Een DISC training is breed toepasbaar (bijvoorbeeld binnen teams en organisaties) in het leren kennen van jezelf en de ander en bij het begeleiden van individuen. DISC is een helder en toegankelijkheid analyse-instrument dat onontbeerlijk is in het portfolio van iedereen die met mensen werkt.

Meer informatie

Voorzie The Game

Duur: 1 dag | 5 oktober 2020

Tijdens Voorzie The Game buig je je een dag lang met een team over een interessante casus van een bestaand intermediairkantoor, een kantoor zoals elk ander. In deze casus word je als deelnemer geconfronteerd met herkenbare dilemma’s die je dwingen tot het maken van keuzes die de toekomst van het bedrijf gaan bepalen.

Meer informatie

Premaster Risicomanagement

8 dagen | start 4 en 5 november

Enschede en Apeldoorn

Met de premaster Risicomanagement van Avéro Achmea (de Ruimtemakers) en Universiteit Twente leer je ruimte te creëren en continuïteit te realiseren bij organisaties. Het levert een vernieuwend en duurzaam business model op dat extra waarde toevoegt voor je klanten. De dialoog met directie én medewerkers over het identificeren, analyseren en aanpakken van risico’s staan daarbij centraal.

Meer informatie

Delen op