Continu Verbeteren

In elk bedrijfsproces zit verbeterruimte. Veel van deze verbeterruimte is niet zichtbaar voor het management. Het zit verborgen in vaste patronen die er door de jaren zijn ingesleten en die we langzamerhand normaal zijn gaan vinden.

Met Continu Verbeteren helpen we je de verbeterruimte in je organisatie te ontdekken en benutten. Zo kun je sneller en efficiënter werken tegen minder kosten. Tegelijkertijd gaat de kwaliteit van het werk omhoog.

Onze aanpak

Voorzie biedt altijd maatwerk. We kijken naar jouw vraag en situatie en stellen op basis daarvan met elkaar een programma samen. Dat programma bestaat uit een of meerdere onderdelen van een of meerdere thema’s. Net wat past. Ben je geïnteresseerd wat Voorzie voor jou kan betekenen, neem contact met ons op.

Training tot Verbetercoördinator

Een aantal medewerkers binnen je bedrijf volgt de training tot Verbetercoördinator. We brengen eerst de processen binnen je bedrijf in kaart en kijken waar er ruimte zit. We houden het concreet. Met de inzichten die ze opdoen, kunnen ze gelijk aan de slag op de werkvloer. Het is het vliegwiel voor verandering en verbetering.

Continu Verbeteren is gebaseerd op lean six sigma.

Enkele vragen waar we bij stilstaan:

  • Hoe lang werk je al op dezelfde wijze?
  • Heb je je wel eens afgevraagd of het anders kan?
  • Wat zijn de belangrijkste processen?
  • Ben je tevreden over de kwaliteit van de output?
  • Wat kan beter?

Wat levert het op?

Met Continu Verbeteren doorbreken we vaste gewoontes. We kijken met een kritische blik naar bedrijfsprocessen en reiken medewerkers en leidinggevenden praktische instrumenten aan waarmee ze morgen al aan de slag kunnen binnen je organisatie. Zo kun je stappen zetten naar een efficiëntere en een slagvaardigere organisatie.