Masterclass Digitale Transformatie

beeld-Voorzie-blikken

Organisaties bereiden zich voor op de digitale toekomst. Markten verschuiven en klantvragen veranderen. Toekomstgericht denken en strategisch handelen worden belangrijker dan ooit. Advieskantoren kunnen van talloze mogelijkheden profiteren. Maar welke mogelijkheden er ontstaan en hoe je vanuit een adviserende rol daar op in kunt spelen is vaak nog onduidelijk.

Hoe transformeer ik mijn bedrijf?
In deze masterclass krijg je nieuwe inzichten waarmee je de digitale transformatie op je eigen advieskantoor vorm kunt geven. Je leert scenario’s voor de toekomst te beschrijven en nieuwe businessmodellen te ontwikkelen met behulp van nieuwe technologieën. Je krijgt handvatten om je te onderscheiden door digitalisering en toegevoegde waarde te blijven leveren. Na afloop van de masterclass ontvangt iedere deelnemer een deelnamecertificaat.

Hoe ziet het programma eruit?

  • introductie thema Digitale Transformatie
  • handvatten voor een digitale transformatie
  • veranderende businessmodellen in een veranderende wereld
  • verandermanagement key in digitale transformatie
  • onderscheiden door digitalisering

Inclusief 2 uur coaching van een Voorzie consultant bij de implementatie.

Waar en wanneer?
De Masterclass Digitale Transformatie vindt plaats op 8 en 9 maart 2018 bij Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. We ontvangen je 's ochtends graag om 7.45 uur met koffie en thee. Het programma start om 8.00 uur en eindigt (na een avondprogramma) de volgende dag om 17.30 uur. Een diner en overnachting op de campus zijn inbegrepen.

Wat kost het?
De kosten voor deze 2-daagse Masterclass bedragen € 2.845,- excl. BTW per deelnemer. Inclusief diner en overnachting op de campus.

Wil je meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met Arno Brons via 06 104 88 430 of arno.brons@achmea.nl.

 

Schrijf je in voor de Masterclass Digitale Transformatie

Delen op