Ons verhaal

Slagkracht voor morgen

Vernieuwen. Ontwikkelen. Aanpakken. Het zijn de antwoorden op de veranderingen van morgen. Die gaan - vaak gedreven door technologische ontwikkelingen - steeds sneller. Wat er precies op ons afkomt is onzeker. Wat 100% zeker is: wij staan klaar om de intermediaire organisaties te ondersteunen. Door richting te geven. En te helpen inspelen op nieuwe kansen en uitdagingen.

Daarbij zien we de komende tijd drie belangrijke onderwerpen op de agenda staan. De rol van de financieel adviseur draait steeds meer om advies en risicomanagement. De invloed van technologische ontwikkelingen op de intermediaire markt. En het meekrijgen van de interne organisatie, want morgen vraagt om een andere manier van werken dan gisteren.

Verwacht geen dikke rapporten voor in de kast. Maar concrete plannen, hands-on mentaliteit en vernieuwde energie. Wij delen graag onze jarenlange ervaring en expertise. We helpen met kennis en inzicht omtrent nieuwe ontwikkelingen, om zo toekomstbestendig te zijn. Niet reactief, maar proactief. Zodat je voorop kunt (blijven) lopen.

Met ons ervaren team van consultants helpen we intermediaire organisaties met hun koers voor de toekomst. We laten kansen in de business zien en hoe deze daadwerkelijk te benutten zijn. Dat doen we door de inzet van innovatieve programma’s als De Ruimtemakers, een leergang cultuurverandering of een van onze andere instrumenten. Daarmee geven we samen invulling aan de waarde van advies. Nu. En in de toekomst. 

Dit doen we met ons programma Voorzie. Een initiatief van Avéro Achmea. Voorzie ondersteunt adviseurs bij het uitstippelen van hun koers voor de toekomst. Opgehangen aan thema’s en voor elke adviseur op maat samengesteld. Zo helpt Voorzie hen toekomstgericht te ondernemen.  

 

 Samengesteld Beeld Mensen Groot 301X283

Voorzie
Toekomstgericht ondernemen