Ons team

Arno en Gerard, de consultants van Voorzie, helpen adviseurs met hun koers voor de toekomst. Een ervaren team van professionals met een gemeenschappelijke passie: jou helpen om voorop te lopen in je business.

 • Arno Brons

  Managing Consultant

  “Ik heb Voorzie de afgelopen jaren zien ontwikkelen en daar ben ik trots op. We hebben vanaf het begin het verschil kunnen maken bij de ondernemer, maar waren ondertussen ook in staat om kritisch naar onszelf te kijken en mee te veranderen met de wens van de ondernemer. Nog steeds haal ik dagelijks veel voldoening uit het begeleiden van ondernemers bij de transitie die zij doormaken. Ieder traject, iedere ondernemer en iedere organisatie is anders, dat verveelt nooit.”


  06-104 884 30

 • Gerard Rooks

  Voorzie Consultant

  "Om iets te krijgen wat je nog nooit had, moet je iets doen wat je nog nooit deed." Dat is de meeste ondernemers natuurlijk op het lijf geschreven, maar wat is het lastig de juiste keuze te maken. Voorzie biedt een fantastisch programma om daarbij te begeleiden. Het is mooi om op die manier een bijdrage te kunnen leveren aan de inzichten van de ondernemer en zijn medewerkers. In deze snel veranderende wereld komt er veel op hen af. Het is mijn passie om samen met hen op zoek te gaan naar talenten en drijfveren en zodoende naar effectiviteit. Zo dragen we bij aan het duurzame succes van onze partners in business. Ik ben er trots op dat ik Business Consultant Voorzie mag zijn.”


  06-224 090 96